400Vriend voor je Ontwakende & indalende Goddelijke innerlijke kind

kind,bloem.jpg

In het eerste en tweede chakra zit bijna altijd nog veel ziels-trauma dat nu opengebroken wordt. Kun jij voelen dat je completer wordt door het toestaan van je buik-gevoel dat zich soms zo kwetsbaar, onveilig en onzeker bij sommige mensen en in sommige situaties voelt? Gevoelens die je misschien voorheen niet ervaren kon omdat de flinkerd en volwassene in jou de regie voerde en het onderdrukte. Je was nog niet ontspannen of open genoeg, maar dat gaat of is nu aan het gebeuren. Of wellicht heb je al langer contact met je subtiele zielejongetje of -meisje en zelfs je Goddelijk kind. Wat nog belangrijker is; kun je die openheid, zielsgevoeligheid of kwetsbaarheid laten zien in je omgang met anderen? Is er genoeg basis(chakra) voor?

Je indalende Goddelijk innerlijk kind is het meeste prachtige meest pure in Jou.

De subtielste gevoelens en schoonheid ervan liggen opgeslagen onder je volwassene; het functioneren vanuit de engel in jou tot in je kwetsbaar buikgevoel, basis en zijnsstaat.

Als je je dit innerlijk gevoelige zielsjongetje of meisje meeneemt in je functioneren wordt het een krachtig open deel van jou dat ook kan ontvankelijk en blij is. Je neemt dan steeds meer lagen van jezelf mee in de omgang met je omgeving en als  innerlijk bewuste ervaringen. Je volledig potentieel met steeds meer zielelagen van gevoel, je innerlijk zielekindje, je Godskindje, raakbaarheid en een verruimd bewustzijn kunnen nu op aarde en in je gedrag komen. Je kunt dan ook stappen zetten voor je ziel waar het eerder niet lukte of je eerder uitstelde of niet durfde.

Ontwaken in fases

Zo gauw je je van je innerlijk zielsgevoel dagelijks bewust bent en dit meeneemt dan start direct de volgende ontwakingsfase die je verruiming en ontwikkeling nog meer zal versnellen en je openen.
Je innerlijk subtiele zielsgevoel is prachtig, al is het eng, het laat ook zien hoe moedig je bent! Het geeft je een extra gevoel van geborgenheid, tederheid, geruststelling en warmte voor jezelf waardoor het veilig voor je innerlijk kind en hele systeem voelt om je hart, subtiel buikgevoel en bewustzijn verder te ontspannen, naar Overgave te gaan en je hele Wezen te worden en te stralen! Het is je zielsbestemming en je grote Weg. De subtiele aanwijzingen van je zielejongetje en meisje en van je lichtlichamen gaan samenwerken met de volwassenen in jou met als gevolg dat je mensen positief, warmer en behulpzamer gaan reageren.

In tijden van je steeds groter wordende openheid is alles kwetsbaar en eng

Voordat al je lagen echt één zijn moeten ze leren tot gezamenlijke daden en besluiten te komen om van daaruit te functioneren. Help nu jezelf verder door al je lagen bijeen te brengen door je hogere ziel en Goddelijkheid in je buikgevoel en basis te leren brengen. Zorg dat je niets meer doet voordat het bange of onzekere jongetje of meisje in je subtiel buikgevoel ook ja kan zeggen. Dan word je zo veilig dat je magisch kind en creatiekracht ook verder open gaan. Je mind hoeft niet langer de regie over de leiding van je leven te behouden maar die leiding en innerlijke veiligheid ligt dan in je lichaam, buikgevoel en hart. Je mind komt dan pas in actie vanuit dit subtiele zielsgevoel.

Positieve toekomst aantrekken

Je zult daarom andere keuzes maken en andere stappen zetten, hulp en soortgenoten aantrekken. In tijden van je steeds groter wordende openheid is alles kwetsbaar en eng, maar er ontstaat ook een Goddelijke laag van rust, vertrouwen, warmte en geborgenheid. Ook als je oude zelf zich steeds verder onthand voelt en alles onder je weg glipt kan het een vooruitgang zijn. De lagen groeien nog bijeen.

Als er geen houvast aan het oude meer lijkt te zijn

Het meest enge deel dat naar voren zal komen is je naakte pure God-goedheids (innerlijk) kind! Je Christuskindje dat nog nooit op aarde is geweest. Het is van een ongekend mooie Gouden en Kristallijnen gloed en een en al Liefde! Het is dat waarvoor het lam aan Jezus voeten symbool voor staat. Je kunt nu dit kind dat Puur en vol Mededogen, Rust en Goedheid is, worden! Je gaat merken dat je dan nergens meer heen kunt, er is niets buiten jezelf, de zoeker in jou probeert het nog maar het kost je heel veel inspanning en is niet meer de bedoeling.

Je voelt je soms panisch

Je kunt je niet meer vastgrijpen aan alles zelf doen, alles zelf dragen en oplossen en dat maakt soms panisch. je kan door angsten heen gaan als het innerlijk kind van je Godsvonk, je Gouden Kind, geboren wil worden in het aardse. Je kunt je nergens meer aan vastgrijpen en je wilt ook niet alles meer begrijpen. Spirituele gesprekken met je vrienden verstillen. Je begrijpt jezelf en het leven niet altijd meer. Maar weet dat je op weg bent naar Overgave aan het meest Goddelijke en Pure in jezelf. Naar dat te leven en op aarde te zetten! Maar eerst zul je vaak genoeg bang zijn als je houvast aan je bekende leven en bekende zelf en je mind kwijt raakt! Ook bij deze diepste inwijdingsfase is er hulp!

•    Voel je je eenzaam en verlaten op een heel diep en oorspronkelijk niveau ...  Staat je hele wereld op zijn kop?
•    Ben je bereid je strijd op te geven en je door de Bron overhoop te laten halen, alles over te geven aan het Goddelijke in jou?

Hoe loop je aan de Godsvonk hand als stralende Menselijke en Kristallijnen Engel?

Vanuit Goddelijke Puurheid activeren tegelijkertijd momenten van perfecte Liefde. Ook die van jouw Goddelijke kind. Maar ook de meester van Rust, Stilte, oervertrouwen en Goedheid in Jou. Je wordt veilig in het niets (niets meer moeten, willen, enz.) veilig in een onbekende toekomst. Veilig in Overgave aan het Goddelijke in je terwijl je persoonlijkheid toch links of rechts moet kiezen! Je gaat lopen aan je Godsvonk hand! Die brengt je waar je zijn moet als stralende Menselijke en Kristallijnen Engel.


Laatste fase van je Ontwaking-, Godrealisatie en innerlijk kind proces

Identificaties met ik-gevoelens en gedachten van lijden, verdriet en boosheid uit je vele levens werken uit. Schaduw, angsten en pijnen uit je levens en zielegroepen komen omhoog. Je identificatie met deze eerdere gevoelens mag doorzien worden en oplossen. Je komt los van herhalingslussen en innerlijke pijnen en eenzaamheid, ook collectieve, ademen uit.

Door de hel naar een nieuwe geboorte van je innerlijk kind, Godskind en Menszijn

Deze periode kan voelen alsof je door de hel of de dood heengaat. Alsof er niks en niemand meer overblijft voor je diepste ziel. Maar dit kondigt de tijd aan van je nieuwe geboorte waarbij je als een Gods-kind-fenix uit je as zult herrijzen. Heb vertrouwen in het proces en blijf lopen aan Godshand of hoe je dat ook wilt noemen!

Ook fysiek verandert er veel

Je hormonen, zenuwstelsel, lichaamscellen en zelfs je DNA zullen gaan reageren maar uiteindelijk komt alles weer tot rust; je geest, mind, gevoel, innerlijk kind en lichaam worden weer als één en je kunt weer slapen. Ook fysiek verandert er veel als al het donker , de angsten en je negatieve herinneringstrillingen zich omhoog door je cellen heen uitwerken! Dagen van een verlaten, verdrietig rouwgevoel kunnen zich afwisselen met dagen vol kracht en zonneschijn zo gauw je cellen zich hiervan ontladen. Het ik-gevoel, je identificaties met; moeder, vader, healer, partner, schrijver, lichtwerker, enz. zijn, lossen op. Je doet dezelfde dingen maar niet vanuit egogehechtheid maar vanuit Overgave. De 13 dimensionale geprogrammeerde  roze Elohim Mangano Calciet kan je in deze periode helpen, ook bij paniek.  Paniek als; "wat gebeurt er toch, wie ben ik nou nog" en je verward voelen door al je onverklaarbare stemmingen en niet te stoppen gedachten of slapeloosheid tijdens deze laatste fase van je Ontwaking- en Godrealisatie proces. Ook een doorbraakarrangement met 2 Master consulten, waarbij je 3 dagen op de Elohim Krachtplaats verblijft en niet terug stapt in je oude matrix, brengt je verder.

Christuskracht en je volledig onbeschermde mooiste Goddelijk kindje klopt aan je deur

Daar binnen in jouw puurste buikgevoel groeit tegelijkertijd je prachtige witte Christuskind, je teder en meest raakbare maar ook bange Godskindje, als een kleine tere bloem. Het is misschien nog heel klein die witte bloem maar het zal een grotere vorm aannemen omdat het je Tijd is. Jouw Gouden Tijd is gekomen! En je innerlijk Godskindje is een plek van rust, een oase van stille Vrede, ook als alles om je heen en in je, met processen, vragen en onrust te kampen heeft.

Je bestaat nu nog uit twee delen en hebt het daardoor nog moeilijk

Je oude zelf houdt zich volop bezig met wat er in je gebeurt en hoe je het moet oplossen maar je Godskindje wil dat niet. Die heeft aan dat oude zelf dat wil weten en doen geen boodschap en geeft je signalen om overal van af te blijven en te ZIJN. Je mind kan het niet meer oplossen en je actiekant. Dit nieuwe Zelf is zo open en mooi, zo rustig en evenwichtig. Het is jouw hoogste trilling en is zo vol zachte Liefde! Je Godskindje, je ontwaakte openheid, heeft niets te maken met jouw verhalen over jouw processen, klachten, innerlijke onveiligheid, jeugdervaringen en geschiedenis... Het is puur zichzelf en altijd in het hier en nu en daarom stevig en helder bewust. Maar ook komen gevoelens, woorden, gedachten en sferen diep binnen terwijl je nog vaardigheden moet oefenen om hiermee om te gaan. Ook ten opzichte van je omgeving. Je Godskind en oude zelf vechten nu nog met elkaar en met alles wat in je loskomt en overhoop raakt. Er zijn genoeg mogelijkheden om je bij dit nieuwe geboorte proces van je Godsvonk te ondersteunen. Niet alleen kan de Elohim Maansteen bol, de Elohim Mangano Calciet je er door heen slepen maar ook de online live cursus van 5 avonden, over de lagen van je innerlijk kind zowel als de workshop "Innerlijk kind, kristallijnen zielekind en kosmisch meesterschap"

Hoe kun je jezelf het beste helpen:

Voor de meest diepgaande innerlijke ontwikkeling en healing, de voltooiing van jezelf door alle levens heen,  vanaf je Godsvonk tot in je zielelagen, lichaam/gezondheid, gedrag, relatie en je gevoelens, kun je het allerbeste de

Elohim jaaropleiding volgen!


Verdere ondersteunende producten

Retraite en chalets op de Krachtplaats

Soms zijn alle winterverblijven op de Elohim Krachtplaats vol en moeten we nee verkopen, wees er daarom snel bij als je op in het Licht van de Elohim Krachtplaats  even wilt bijkomen en verblijven, een retreat of doorbraak arrangement wilt doen.
Hier vind je de chalets en tarieven.